| Author |
Message |
M_S
Student
|
Posted:
Mon Mar 09, 2009 2:06 pm |
  |
Zbog čega sada dobijamo ridere u elektronskoj formi??? Veća glupost nije mogla da se smisli. Šta smo mi pa platili 2000e, pdf format??? I sad te famozne ridere ja moram da štampam i ne samo to, raznorazne prijave, izjave validnosti i sl. Čist bezobrazluk!! |
|
|
  |
 |
Milica Mančić
Site Admin

|
Posted:
Mon Mar 09, 2009 9:58 pm |
  |
idemo u korak s' vremenom
mislim da mozes da dobijes i stampano pitaj...
meni je to ok zbog pretrage, ukoliko je moguca, odnosno ako je taj pdf tekst a ne slika... |
|
|
    |
 |
Milica Mančić
Site Admin

|
Posted:
Mon Mar 09, 2009 10:03 pm |
  |
sto se tice potrvrde uz rad i izave o validnosti smatra se da si potpisao i predao ukoliko saljes sa sluzbenog mail-a... to za sad vazi samo kod novice nadam se da ce i ostali profesori to primeniti |
|
|
    |
 |
M_S
Student
|
Posted:
Tue Mar 17, 2009 9:17 pm |
  |
Ne možeš da dobiješ u štampanoj formi, jer bi onda svi pohrlili po ridere. Logično zar ne??
Klasično zamazivanje očiju. Ali dobro, ovce su za šišanje, a nas su pošteno olindrali. |
|
|
  |
 |
Milica Mančić
Site Admin

|
Posted:
Tue Mar 17, 2009 10:40 pm |
  |
| M_S wrote: |
Ne možeš da dobiješ u štampanoj formi, jer bi onda svi pohrlili po ridere. Logično zar ne??
Klasično zamazivanje očiju. Ali dobro, ovce su za šišanje, a nas su pošteno olindrali. |
Ugovor o studiranju:
Član 3.
Fakultet će obezbediti Sudentu potrebne uslove za savlađivanje studijskog programa na koji je upisan u skladu sa preopisanim standardima i to:
-obezbeđivanje udžbeničke literature za tekuću školsku godinu predviđene nastavnim planom predmeta za koje se student opredelio
Pravilnik o užbenicima:
http://www.singidunum.ac.yu/files/29/PravilnikOUdzbenicima.pdf
Udžbenička literatura po pravilu treba da se sastoji od teksta, a mi smo dobili SLIKE. Po ugovoru koji smo potpisali imamo puno pravo da tražimo odštampanu literaturu ili odgovarajuću elektronsku formu.
Ispravite me ako grešim. |
|
|
    |
 |
Sh
Student

|
Posted:
Wed Mar 18, 2009 2:44 am |
  |
Ne mora da znachi da se udzhbenik sastoji iz texta. Mogu svashta izmisle na tu temu. Mrzi ih da troshe nashe pare na fotokopiranje. Brzhi lift bi bio do jaja... ili 2 lifta. Najbolja investicija . Mada mozhemo da se iscimamo da vidimo sha i kako i zashto i ko. Mozhda ne sad jer tjemo verovatno da ometamo planove za NY.  |
|
|
   |
 |
Milica Mančić
Site Admin

|
Posted:
Wed Mar 18, 2009 9:10 am |
  |
moze da se sastoji od teksta, grafikona i slika... dozvoljeno je 100 str arial font 12
mene boli uvo ja cu da odstampam za sebe... ali to je trosak koji je uracunat u cenu skolarine... |
|
|
    |
 |
M_S
Student
|
Posted:
Wed Mar 18, 2009 12:01 pm |
  |
Ma mogu samo da zamislim kakvi bi se svi izgovorili rodili povodom ove teme. Jbg, ne odgovara mi da ja to štampam, a i neću, šta smo platili 2 'iljade?! Više nije ni važno, jer na taj paradoks ne može da se odgovori. A što se tiče ugovora koji je navela koleginica 2,3 post-a iznad, ok u redu je to, ali ceo ugovor je tako napravljen da je fakultet ograđen od svega, ma šta novo oni uveli i izmislili. Uvek će se sakriti iza nekih od članova. |
|
|
  |
 |
Sh
Student

|
Posted:
Thu Mar 19, 2009 4:05 pm |
  |
Pa pazi mozhemo da idemo i vidimo zashto mora da se doplatjuje shtampanje. Al za to idemo ili Nadi ili Novici jer kapiram da tje Irena samo migrenu da zaradi . |
|
|
   |
 |
Milica Mančić
Site Admin

|
Posted:
Thu Mar 19, 2009 7:39 pm |
  |
Parlament! )) |
|
|
    |
 |
M_S
Student
|
Posted:
Thu Mar 19, 2009 10:42 pm |
  |
Parlament, baš tako koleginice, ogroman smajli pored sve govori. Za tu ,,instituciju'' je potrebno rađanje novog topika:)! |
|
|
  |
 |
M_S
Student
|
Posted:
Sat Mar 21, 2009 4:51 pm |
  |
Friška informacija je ta da onaj student koji se usudi da odštampa rider za uvod u teoriju medija II, neći biti u mogućnosti da išta pročita iz njega. Još jedan od razloga zašto neću štampati rider:). |
|
|
  |
 |
kowrdzawa
Student

|
Posted:
Sun Apr 05, 2009 9:47 am |
  |
E, nama nikad nista nece valjati....jbg..... |
|